Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ÎNCĂ DOUĂ PERSOANE LUATE ÎN CUSTODIE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

16 iunie 2023

Poliţiştii de imigrări din Bucureşti au introdus în Centrul de Cazare a Srăinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, doi bărbaţi care au fost transferaţi din Austria în baza Regulamentului Dublin.

Persoanele în cauză, în vârstă de 20, respectiv 35 de ani, ambele din Bangladesh, sunt bănuite de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Acestea au fost preluate ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni.

La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut