Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

GALA ANULUI

17 aprilie 2019

Ieri, 16 aprilie a.c., la sediul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, a fost organizată festivitatea de celebrare a celor 138 de ani de la promulgarea primului act normativ, care reglementa regimul străinilor în România, context în care au fost acordate distincțiile Polițistul Anului și Structura Anului.

Și în acest an, titlurile au fost acordate pe două secţiuni, respectiv operativ şi neoperativ.  Selecţia poliţiştilor nominalizaţi pentru aceste titluri s-a realizat pe baza rezultatelor deosebite obţinute în activitate, implicarea în sarcinile încredințate, a conduitei morale şi profesionale, a spiritului de echipă și coeziunii de grup.
Astfel, Polițistul Anului – categoria operativ, a fost desemnat comisar-șef de poliție Sorin Gaiță, șeful Serviciului pentru Imigrări Iași, iar Polițistul Anului, neoperativ, subinspector  de poliție Mihaela Ciulu, din cadrul Serviciului Resurse Umane.
Distincția Structura Anului – categoria operativ  a fost acordată Serviciului Dublin, iar cea pentru Structura Anului, neoperativ, Serviciului Afaceri Europene și Relații Internaționale.

De asemenea, în cadrul evenimentului, inspectorul general al IGI, le-a mulțumit tuturor polițiștilor de imigrări pentru  implicarea în implementarea politicilor guvernamentale în domeniu de competenţă, în toate activitățile legate de gestionarea problematicii migrației și azilului în țară, precum şi în misiunile externe.

Am convingerea că profesionalismul, responsabilitatea, loialitatea, integritatea şi nu în ultimul rând unitatea rămân  principiile de bază  după care ne vom ghida în continuare pentru a ne îndeplini misiunea încredinţată. Aceste fundamente sunt garanţia unei dezvoltări instituţionale performante.

Tuturor le dorim succes în proiectele viitoare!

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut