Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

FEMEIE DIN UCRAINA, DEPISTATĂ CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN BRAȘOV

20 decembrie 2018

Polițiștii de imigrări din Brașov au depistat o femeie de 39 de ani, din Ucraina, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere temporară. Pe numele acesteia a fost emisă o comunicare prin care este obligată să părăsească țara în termen de 3 zile

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului  Brașov au efectuat, la data de 19 decembrie a.c., un control, cu forțe proprii, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări, au depistat, cu ședere ilegală , pe raza municipiului Brașov, o femeie de 39 de ani, din  Ucraina.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că străina a intrat legal în România, în baza unui permis de ședere permanent, emis de autoritățile din Italia, însă la expirarea perioadei legale de ședere, nu a părăsit țara noastră.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele străinei o comunicare prin care este obligată să părăsească teritoriul țării în termen de 3 zile.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Totodată, vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale privind regimul străinilor în România la nr. de telefon 0268407500 int.20356 şi tel./fax 0268324288.  sau vizitând site-ul www.igi.mai.gov.ro.

SERVICIUL DE IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BRAŞOV

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut