Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

FEMEIE DIN TURCIA, DEPISTATĂ CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN MUNICIPIUL BRĂILA

7 octombrie 2019

Polițiștii de imigrări din Brăila au depistat cu ședere ilegală o tânără de 29 de ani, din Turcia. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei şi obligată să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, la data de 04 octombrie a.c., un control cu forțe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu aceasta ocazie a  fost depistată cu şedere ilegală o femeie din Turcia, în vârsta de 29 de ani, care la expirarea dreptului de şedere conferit de viza de scurtă ședere în scop de vizită nu a părăsit teritoriul naţional, fapt pentru care a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 700 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Totodată, pe numele femeii polițiștii de imigrări au emis o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care acesta este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI BRĂILA                                                                        

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut