Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

FEMEIE DIN REPUBLICA MOLDOVA, DEPISTATĂ CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

16 martie 2018

Polițiștii de imigrări hunedoreni au depistat cu ședere ilegală o  tânără de 22 de ani, din Republica Moldova. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu suma de 400 de lei şi îndrumată să-şi reglementeze dreptul de şedere, în calitate de membru de familie al unui cetăţean român.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini.

În urma activităţii, a fost depistată cu şedere ilegală, o femeie în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, care la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României. Întrucât, este membru de familie al unui cetăţean român, persoana a fost îndrumată să-şi reglementeze dreptul de şedere pe teritoriul României.Totodată, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă  în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, din Mun. Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, la numărul de telefon 0254.206722 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI HUNEDOARA

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut