Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI UNITĂȚI DE CAZARE ȘI UN SPAȚIU PRIVAT VERIFICATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BOTOȘANI

26 iunie 2023

Controlul permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate rămân în continuare acţiunile prioritare ale poliţiştilor de imigrări, care contribuie la creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului.

La data de 25 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) Botoșani, au desfășurat, în municipiul Botoșani și Orașul Flămânzi, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.

Au fost verificate trei unități de cazare și un spațiu privat, fiind legitimați 61 de străini, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani. Dintre persoanele legitimate, 57 sunt din Sri Lanka, două din Nepal, una din India și una din Bangladesh.

În cadrul activităților nu au fost constatate situații de încălcare a legislației în domeniu.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare și reamintim cetățenilor străini să respecte în continuare dreptul de ședere în România și legislația în domeniu.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut