Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOUĂ PERSOANE DIN REPUBLICA MOLDOVA, RESPECTIV SERBIA,  DEPISTATE  CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

22 ianuarie 2024

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat două persoane, din Rebublica Moldova, repectiv Serbia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile și au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 800 lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat, în perioada 19-20 ianuarie a.c., o acțiune cu forțe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat o femeie de 21 de ani, din Republica Moldova și un bărbat de 45 de ani, din Serbia, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoanele în cauză au intrat legal în România, însă la expirarea perioadei de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Totodată, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut