Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOUĂ DECIZII DE RETURNARE EMISE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN SIBIU

13 decembrie 2022

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Sibiu au preluat de la polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, trei cetățeni din Republica Moldova.  Doi dintre aceștia au fost identificaţi cu şedere ilegală.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii de imigrări au preluat de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în baza pașapoartelor biometrice.

Doi dintre aceștia nu au părăsit teritoriul țării noastre la expirarea dreptului de ședere, fapt pentru care, pe numele acestora, au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele unui cetățean va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

În cel de-al treilea caz, persoana în cauză a fost invitată la sediul Biroului pentru Imigrări al Județului Sibiu pentru verificări suplimentare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

11 STRĂINI CARE AU FOST DEPISTAȚI ÎN TENTATIVĂ DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT, AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD

Sari la conținut