Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOI CETĂȚENI STRĂINI, DIN NEPAL, RESPECTIV SRI LANKA, DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN SUCEAVA

26 septembrie 2022

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Suceava au depistat doi bărbați, din Nepal, respectiv Sri Lanka, care se aflau în ședere ilegală pe teritoriul României. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare.

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Biroului pentru Imigrări Suceava au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competență.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat doi bărbați, de 34, respectiv 41 de ani, unul din Nepal și unul din Sri Lanka, care se aflau în ședere ilegală pe teritoriul statului român.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de muncă, însă nu au părăsit teritoriul țării noastre la expirarea dreptului de ședere.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu avertisment, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe numele lor au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut