Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOI BĂRBAȚI DIN SRI LANKA DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE DE POLIȚIȘTII DIN PRAHOVA

5 decembrie 2022

Combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate rămâne în continuare o prioritate a polițiștilor de imigrări din Prahova. Doi bărbați din Sri Lanka au fost depistați în situații ilegale.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări din Prahova au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat în situații ilegale la o societate comercială doi bărbați, de 26 respectiv 30 de ani, ambii din Sri Lanka.

Ca urmare a celor constatate, dreptul de ședere al persoanelor în cauză a fost revocat, pe numele acestora fiind emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 30 de zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentantul societății comerciale vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut