Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOI BĂRBAȚI DIN INDIA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN DÂMBOVIȚA

13 septembrie 2022

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma unei activități desfășurate pe linia combaterii șederii și muncii ilegale a străinilor, au depistat ieri cu ședere ilegală doi bărbați din Republica India. Acestora le-au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare de 15 zile și au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii de imigrări din  Dâmboviţa, au efectuat un control pe linia combaterii şederii și muncii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților întreprinse, au depistat doi bărbați din Republica India, de 26, respectiv 31 de ani, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile, fiind instituită și măsura nepermiterii intrării în țara noastră, pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, cetățenii străini în cauză au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

***

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale în domeniu, la tel./fax 0245207506 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

ULTIMA
ORĂ

ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN, POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU INTRODUS ÎN CENTRELE DE CUSTODIE PUBLICĂ APROXIMATIV 280 DE STRĂINI

Sari la conținut