Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOI BĂRBAȚI DIN ALBANIA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, PE RAZA JUDEȚULUI CARAŞ–SEVERIN

24 octombrie 2022

Polițiștii de imigrări din Caraș-Severin au depistat la sfârșitul săptămânii trecute doi străini în situații ilegale. Pe numele acestora, polițiștii au emis decizii de returnare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 400 de lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Caraş–Severin au desfăşurat la data de 23 octombrie a.c. o acțiune în cooperare cu polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse au fost depistați cu ședere ilegală doi bărbați, de 43, respectiv 45 de ani, ambii din Albania, care la expirarea perioadei legale de ședere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre și nu au efectuat demersuri pentru reglementarea dreptului de ședere.

Ca urmare a celor constatate, pe numele acestora, polițiștii de imigrări au emis decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României, precum și sancțiuni contravenționale cu  amendă în valoare totală de 400 de lei.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut