Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DELEGAȚIE A AMBASADEI REPUBLICII ARMENIA LA BUCUREȘTI ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

16 mai 2019

La data de 15 mai a.c., la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, conducerea instituției a primit vizita unei delegații din cadrul Ambasadei Republicii Armenia la București.

Întâlnirea delegației române, condusă de inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, cu delegația armeană, condusă de Excelența Sa domnul Sergey MINASYAN, ambasadorul Republicii Armenia la București a avut ca temă centrală domeniul migrației legale.

În cadrul discuțiilor au fost abordate aspecte privind cooperarea dintre cele două instituții  în domeniul imigrării, procesul de liberalizare al vizelor dintre Armenia și țările UE, readmisia, precum și alte subiecte conexe.

La finalul discuțiilor, delegația armeană a mulțumit conducerii Inspectoratului General pentru Imigrări pentru informațiile oferite exprimându-și disponibilitatea unei cooperări ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut