Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DECIZIE DE RETURNARE ȘI INTERZICEREA INTRĂRII ÎN ȚARA NOASTRĂ, PENTRU O PERIOADĂ DE 15 ANI, PENTRU UN CETĂȚEAN STRĂIN

7 iulie 2022

În data de 6 iulie a.c., polițiștii de imigrări din județul Ilfov au dispus returnarea unui cetățean american de origine irakiană, prin emiterea deciziei de returnare și interzicerea intrării în ţara noastră, pentru o perioadă de 15 ani.

În data de 6 iulie a.c., ora 20:00, polițiștii Serviciului pentru Imigrări al Județului Ilfov au preluat de la Penitenciarul Jilava un cetățean american, de origine irakiană, în vârstă de 59 de ani, care a fost liberat condiționat ca urmare a hotărârii pronunțate de Tribunalul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul structurii de imigrări în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun. Împotriva străinului a fost dispusă măsura returnării, fiind emisă în acest sens, decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile și institituită măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 15 ani de la data ieșirii din țară, conform prevederilor O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut