Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DECIZIE DE RETURNARE EMISĂ DE POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIŢA PE NUMELE UNUI BĂRBAT DIN TURCIA

25 noiembrie 2022

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat  din Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat, la data de 24 noiembrie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților întreprinse, poliţiştii au depistat pe raza judeţului un bărbat de 41de ani, din Turcia, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză a intrat legal în România, în baza unei vize de lungă ședere, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile și a fost sancționat contravențional cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut