Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

“CUPA IGI LA PESCUIT”, EDIȚIA A V-A

30 mai 2021

Continuând tradiţia ultimilor ani, în perioada 28 – 30 mai a.c., a fost organizată competiția Cupa IGI la pescuit”, ediţia a V-a. Activitatea a fost desfăşurată la amenajarea piscicolă Dyno Lake, din Comuna Frumușani, judeţul Ilfov. Anul acesta în competiție au fost înscrise 14 echipe de polițiști de imigrări cu câte 3 sau 4 membrii.

Scopul acestui demers a fost acela de a dezvolta relaţiile interpersonale menite să creeze o înţelegere comună şi să cultive un spirit de comunitate în cadrul unui grup. Pentru buna desfășurare a activității, organizaţiile sindicale Ropol și SNPPC au asigurat o parte din fondurile necesare activităților de organizare.

Cu experiență sau la început de drum, membrii celor 14 echipe înscrise în concurs și-au creat strategii de lucru pentru a ocupa un loc pe podium. La adjudecarea câștigătorilor au contribuit cei mai mari 5 pești, capturați de fiecare echipă.

Activitatea a fost desfăşurată în baza unui regulament pus la dispoziție de administratorii domeniului piscicol, cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19 și în limita măsurilor de relaxare dispuse.

Clasamentul competiției:

General

Locul I – Serviciul Control

Locul II – Serviciul pentru Imigrări al județului Ilfov

Locul III – Biroul pentru Imigrări al județului Ialomița

Cea mai mare captură – CRPCSA Giurgiu

Sector A

Locul I – Compartiment Dispecerat IGI

Locul II – Direcția Migrație

Locul III – CRPCSA Rădăuți

Sector B

Locul I – Direcția Migrație – S3

Locul II – Serviciul pentru Imigrări al județului Prahova

Locul III – Serviciul pentru Imigrări al județului Galați

Felicitări atât participanților, cât și câștigătorilor!

Sari la conținut