Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

“CUPA IGI LA PESCUIT”, EDIȚIA A V-A

30 mai 2021

Continuând tradiţia ultimilor ani, în perioada 28 – 30 mai a.c., a fost organizată competiția Cupa IGI la pescuit”, ediţia a V-a. Activitatea a fost desfăşurată la amenajarea piscicolă Dyno Lake, din Comuna Frumușani, judeţul Ilfov. Anul acesta în competiție au fost înscrise 14 echipe de polițiști de imigrări cu câte 3 sau 4 membrii.

Scopul acestui demers a fost acela de a dezvolta relaţiile interpersonale menite să creeze o înţelegere comună şi să cultive un spirit de comunitate în cadrul unui grup. Pentru buna desfășurare a activității, organizaţiile sindicale Ropol și SNPPC au asigurat o parte din fondurile necesare activităților de organizare.

Cu experiență sau la început de drum, membrii celor 14 echipe înscrise în concurs și-au creat strategii de lucru pentru a ocupa un loc pe podium. La adjudecarea câștigătorilor au contribuit cei mai mari 5 pești, capturați de fiecare echipă.

Activitatea a fost desfăşurată în baza unui regulament pus la dispoziție de administratorii domeniului piscicol, cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19 și în limita măsurilor de relaxare dispuse.

Clasamentul competiției:

General

Locul I – Serviciul Control

Locul II – Serviciul pentru Imigrări al județului Ilfov

Locul III – Biroul pentru Imigrări al județului Ialomița

Cea mai mare captură – CRPCSA Giurgiu

Sector A

Locul I – Compartiment Dispecerat IGI

Locul II – Direcția Migrație

Locul III – CRPCSA Rădăuți

Sector B

Locul I – Direcția Migrație – S3

Locul II – Serviciul pentru Imigrări al județului Prahova

Locul III – Serviciul pentru Imigrări al județului Galați

Felicitări atât participanților, cât și câștigătorilor!

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut