Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CUPA I.G.I. LA FOTBAL – EDIȚIA A III- A

11 aprilie 2018

Poliţiştii Direcției Suport Logistic sunt câştigătorii Cupei IGI 2018, ediția a III-a a campionatului de minifotbal organizat de Inspectoratul General pentru Imigrări cu ocazia Zilei de Armă.

Astăzi, 11 aprilie 2018,  14 echipe interinstituționale, cu peste 100 de jucători, au participat la campionatul de minifotbal, Cupa I.G.I. 2018 – ediția a III – a, ce s-a desfăşurat la baza sportivă din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Finala a fost disputată între echipa Direcției Suport Logistic și echipa Centrului de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Otopeni, prima fiind câștigătoarea trofeului.

Pe locul III  s-a clasat  echipa Direcției pentru Imigrări a Municipiului București.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Gabriel Bojescu, din echipa Serviciului pentru Imigrări al județului Bacău.

Arbitrajul a fost unul de excepție prin contribuția lui Marcel Lică, arbitru de talie internațională și a lui Alexandru Pătrășcoiu, ofițer în rezervă. De asemenea, ne-au onorat cu prezența și stele ale fotbalului românesc, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici.

Participanţii la competiție au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Activitatea sportivă a fost organizată cu sprijinul IPA România – Regiunea 7 și al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual. 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut