Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CONVOCAREA PROFESIONALĂ A ȘEFILOR DE STRUCTURI CENTRALE ȘI TERITORIALE

10 ianuarie 2020

Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, la data de 09 ianuarie 2020, Convocarea anuală a șefilor structurilor centrale și teritoriale. A fost realizată o radiografie a activităţilor profesionale care s-au desfăşurat în anul 2019 şi, totodată, au fost stabilite prioritățile pe toate liniile de muncă din acest an, dar și măsurile de îmbunătățire a procesului muncii și creșterea gradului de pregătire a polițiştilor.

La data de 09 ianuarie a.c.,  în municipiul București, a avut loc Convocarea anuală a șefilor structurilor centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări.

În cadrul întrunirilor au fost dezbătute teme de interes  din domeniul operativ și de suport, printre care, infrastructura IGI, asigurarea bazei logistice și financiare, dinamica de personal și noile modificări legislative din domeniul de referință. De asemenea, au fost discutate prioritățile pe toate liniile de muncă, propuse pe anul în curs, dar și măsurile de îmbunătățire a procesului muncii și creșterea gradului de pregătire a polițiştilor.

La  activitate a participat echipa managerială a IGI, directorii direcțiilor, șefii structurilor centrale și teritoriale.

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut