Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CONVOCAREA PROFESIONALĂ A ȘEFILOR DE STRUCTURI CENTRALE ȘI TERITORIALE

14 decembrie 2018

Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, pe parcursul a trei zile, Convocarea anuală a șefilor structurilor centrale și teritoriale. A fost realizată o radiografie a activităţilor profesionale care s-au desfăşurat în anul 2018 şi, totodată, au fost stabilite obiectivele pe toate liniile de muncă pentru anul viitor, dar și măsurile de îmbunătățire a procesului muncii și creșterea gradului de pregătire a polițiştilor.

Astfel, în perioada 12 – 14  decembrie  a.c.,  în județul Constanța, a avut loc Convocarea anuală a șefilor structurilor centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări.             

În cadrul întrunirilor au fost dezbătute teme de interes  din domeniul operativ și de suport, printre care, infrastructura IGI, asigurarea bazei logistice și financiare, deficitul de personal și eforturile depuse pentru încadrarea funcțiilor vacante, noile modificări legislative din domeniul de referință.                                                  

De asemenea, au fost discutate obiectivele stabilite pe toate liniile de muncă, prioritățile propuse pentru anul viitor, dar și măsurile de îmbunătățire a procesului muncii și creșterea gradului de pregătire a polițiştilor.

Un accent deosebit  a fost pus pe activitățile ce urmează  a fi desfășurate de către polițiștii de imigrări, în cele nouă grupuri de lucru, în contextul exercitării de România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

La  activitate au participat echipa managerială a IGI, directorii direcțiilor, șefii structurilor centrale și teritoriale, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, ai structurilor colaboratoare din domeniul ordinii şi siguranţei naţionale, precum şi cei ai organizațiilor profesionale.

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

10 BĂRBAȚI DIN NEPAL AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ OTOPENI

Sari la conținut