Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

COMPETIȚIA “CUPA IGI LA PESCUIT”, EDIȚIA A III-A, ȘI-A ALES CÂȘTIGĂTORII

20 mai 2019

 18 echipe de polițiști de imigrări, de la nivel național, mai experimentați sau începători în tainele pescuitului, au participat, în perioada 17-19 mai a.c., la evenimentul sportiv “Cupa IGI la pescuit”, ediția a III-a, organizat la amenajarea piscicolă Măgura 9, din județul Călărași. Polițiștii au prins la lansetă peste 600 kg de pește și au întărit relațiile de colaborare și integrare în cultura organizațională.

A treia etapă a concursului de pescuit sportiv “Cupa IGI la pescuit”, s-a încheiat duminică, 19 mai a.c.. Echipele concurente au dovedit pricepere și implicare pe parcursul celor trei zile de competiție.

La start s-au aliniat peste 100 de polițiști de imigrări, mai experimentați sau începători în tainele pescuitului sportiv, grupați în 18 echipe. În total s-a capturat peste 600 kg de crap, clasamentul fiind unul strâns, pe întrega perioadă de desfășurare a competiției, și în continuă schimbare. 

Concursul a constat în cântărirea celor mai mari 5 pești prinși de fiecare echipă, greutatea lor reprezentând locul în clasament.

Câștigătorii celei de a treia ediții sunt:

Sector A

  • Locul I – Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanți de Azil Rădăuți 1
  • Locul II – Serviciul Control
  • Locul III – Direcția pentru Imigrări a Muicipiului București

Sector B

  • Locul I – Serviciul pentru Imigrări al județului Galați
  • Locul II – Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanți de Azil Rădăuți 2
  • Locul III – Direcția Migrație

Clasament general

  • Locul I  – Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanți de Azil Galați
  • Locul II –  Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanți de Azil Timișoara
  • Locu  lII – Dispecerat IGI

Cea mai mare captură – Serviciul pentru Imigrări al județului Prahova

Toți participanții au primit câte o medalie, iar cei mai buni dintre cei mai buni, au fost  premiați cu diplome, cupe, instrumente de pescuit și bineînțeles, aplauze din partea tuturor celor prezenți.

Competiția “Cupa IGI la pescuit”, ediția a III-a, a avut loc, în perioada 17-19 mai a.c., și s-a desfășurat la zona de agrement Balta Măgura 9, din județul Călărași. Concursul s-a derulat într-o ambianță plăcută, iar peștii capturați au fost eliberați după fiecare cântărire, bucurându-se în continuare de mediul lor natural.

Pentru că activitatea s-a bucurat de un real succes și din punct de vedere al dezvoltării relațiilor interpersonale menite să creeze o înțelegere comună și să cultive un spirit de comunitate în cadrul grupului, competiția va continua cu etape viitoare. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul SNPPC, CNP și Europol.

Totodată, vă asigurăm că ” balta mai are pește”!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut