Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CINCI PERSOANE DIN SIRIA ȘI AFGANISTAN AU FOST TRANSFERATE DIN GERMANIA ȘI POLONIA ÎN BAZA REGULAMENTULUI DUBLIN

9 februarie 2024

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au preluat zilele trecute de la Punctul de Trecere a Frontierei – Aeroport Henri Coandă București, cinci persoane, transferate din Germania, respectiv Polonia în baza Regulamentului Dublin. Acestea au fost introduse în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la finalizarea procedurilor.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României, cinci persoane, trei din Siria și două din Afganistan, care au fost transferate din Germania, respectiv Polonia, în baza Regulamentului Dublin.

La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut