Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

 CETĂŢENI STRĂINI IDENTIFICAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ

25 august 2022

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au desfășurat ieri o acțiune pe raza de competenţă, având ca scop combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Au fost identificaţi cu şedere ilegală doi cetăţeni străini, din India, respectiv din Sri Lanka.

La data de 24 august a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti-Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au desfășurat o acțiune în municipiul Bucureşti, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

În urma activităților desfăşurate au fost identificați cu ședere ilegală în România, doi cetățeni străini, de 29, respectiv 48 de ani, din India şi Sri Lanka.

Cei în cauză au fost sancţionați contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Faţă de aceştia, au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre.

Inspectoratul General pentru Imigrări, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

10 BĂRBAȚI DIN NEPAL AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRULUI DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ OTOPENI

Sari la conținut