Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂȚEAN STRĂIN DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ LA SIBIU

6 septembrie 2022

Poliţiştii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Sibiu au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Un bărbat din Sri Lanka a fost depistat cu ședere ilegală.

La data de 3 septembrie a.c., în urma acțiunilor întreprinse, polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Sibiu au depistat cu ședere ilegală un bărbat de 40 de ani, din Sri Lanka.

Din cercetări a reieșit că acesta a intrat legal în România, în baza vizei de angajare, însă nu a părăsit țara noastră la expirarea dreptului de ședere.

Cel în cauză au fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe numele bărbatului a fost emisă o decizie de returnare cu plecare voluntară de pe teritoriul României în termen de 15 zile.

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut