Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂŢEAN STRĂIN DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN TULCEA

23 martie 2018

Poliţiştii de imigrări din Tulcea au depistat cu ședere ilegală un bărbat din Bangladesh, care nu a părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin comunicare, să părăsească teritoriul României în termen de 3 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Tulcea  în cooperare cu Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea au desfășutat, în data de 22 martie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii și muncii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În urma activităţii întreprinse, poliţiştii au depistat, cu şedere ilegală, un bărbat, de 29 de ani, din Bangladesh, care a intrat legal în România, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre. Totodată, cetăţeanul străin a  fost condus la sediul Serviciului pentru Imigrări pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele străinului o comunicare de părăsire a teritoriului ţării, prin care este obligat să plece în cel mult 3 zile. De asemenea, bărbatul  a  fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, modificată și completată ulterioare.

***

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Tulcea, la telefon 0240506700 –interior 20301, fax: 0240513101 sau vizitând site-ul oficial al instituţiei, la adresa www.igi.mai.gov.ro.

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI TULCEA

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut