Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂȚEAN MOLDOVEAN, DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEȚUL VRANCEA

9 mai 2018

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al județului Vrancea, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un cetățean din Republica Moldova, care nu mai avea drept de ședere pe teritoriul României. Acesta a fost îndrumat către structura de imigrări în vederea reglementării dreptului de ședere, în calitate de membru de familie a unui cetățean român.    

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări -Serviciul pentru Imigrări Vrancea au desfăşurat la data de 09 mai  a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor,  pe  raza de competență.

În cadrul activităților întreprinse, a  fost depistat, cu ședere ilegală, un bărbat din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că străinul este membru de familie a unui cetăţean român, fapt pentru care a fost îndrumat să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea pentru a-şi reglementa situaţia juridică.

***

Inspectoratul General pentru Imigrări prin structurile sale teritoriale va continua organizarea unor astfel de acţiuni  privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la prevederile legale în domeniu, comunicând la tel./fax 0237207306, 0237207304 sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI VRANCEA

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut