Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂŢEAN DIN INDONEZIA, DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN ARGEŞ

9 mai 2018

Poliţiştii de imigrări din Argeş au depistat un cetăţean din Indonezia, care nu a părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş au organizat, astăzi, 09 mai a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală, un bărbat, în  vârstă de 23 de ani din Indonezia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România, în baza unei vize Schengen, însă la expirarea valabilităţii acesteia nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare de pe teritoriului României, prin care este obligat să părăsească ţara în 15 zile şi, totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea  prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Argeș, din bld. Republicii, bl. E3c, Mezanin 2, la numărul de telefon: 0248.222.328, e-mail ag.igi@mai.gov.ro, sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.  

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI ARGEŞ

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut