Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂȚEAN CHINEZ, DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN ORADEA

4 septembrie 2018

Poliţiştii de imigrări din Bihor au depistat un bărbat din China, care nu a părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere. Străinul a fost obligat, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Bihor au organizat, la data de 3 septembrie a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din China. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România în baza unei vize de scurtă ședere în scop de afaceri, însă la expirarea valabilităţii acesteia nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriului României, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.  

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Bihor continuă acțiunile pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune şi cooperând cu toate instituţiile cu atribuți în domeniu, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări Bihor din str. Dunărea, nr. 2, Oradea, la numărul de telefon : 0259-403345, e-mail bh.igi@mai.gov.ro, sau vizitând site-ul public la adresa: www.igi.mai.gov.ro.

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BIHOR

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut