Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CETĂȚEAN ALBANEZ URMĂRIT LA NIVEL INTERNAŢIONAL, DEPISTAT ÎN MUNICIPIUL BRĂILA

8 mai 2019

 Polițiștii Biroului pentru Imigrări al județului Brăila în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, au depistat un cetăţean albanez, de 33 de ani, pe numele căruia Procuratura de pe lângă Tribunalul din Florenţa a emis un mandat european de arestare. Barbatul a fost preluat de catre polițiștii de investigații criminale, pentru aplicarea măsurilor legale.

La data de 7 mai a.c., în urma acțiunilor întreprinse, polițiștii din cadrul celor doua structuri au depistat un bărbat de 33 de ani, din Albania urmărit  internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile din Republica Italia au introdus o semnalare în Sistemul de informaţii Schengen pentru reţinerea şi prezentarea acestuia autorităţilor, fiind condamnat la 9 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Barbatul a fost preluat de catre poliţiştii de investigaţii criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, pentru aplicarea măsurilor legale.         

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI BRĂILA

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut