Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

BĂRBAT DIN REPUBLICA MOLDOVA, DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN MUNICIPIUL BRĂILA

31 octombrie 2019

Polițiștii de imigrări din Brăila au depistat cu ședere ilegală un bărbat de 26 de ani, din Republica Moldova. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment şi obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, la data de 30 octombrie a.c., un control cu forțe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților intreprinse a fost depistat cu ședere ilegală, pe raza municipiului Brăila, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România în baza convențiilor internaționale prin care se desființează unilateral regimul de vize și nu a părăsit teritoriul țării noastre în termen de 90 de zile.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile și l-au sancționat contravențional cu avertisment.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI BRĂILA            

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut