Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

BĂRBAT DIN INDIA DEPISTAT ÎN SITUAȚII ILEGALE ȘI SOCIETĂȚI COMERCIALE VERIFICATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

22 noiembrie 2022

Un bărbat din India a fost depistat zilele trecute în ședere ilegală și cinci societăți comerciale au fost verificate de polițiștii de imigrări din București. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 9.000 de lei.

În perioada 18 – 19 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au desfășurat o acțiune, în municipiul Bucureşti, pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor pe teritoriul țării noastre.

În urma activităților desfăşurate a fost identificat cu ședere ilegală un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din India.

Din verificări a reieșit că persoana în cauză este membru de familie al unui cetățean român, fiind îndrumat către structura teritorială din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări în vederea reglementării dreptului de ședere, în conformitate cu OUG nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Tot în perioada de referință, polițiștii au finalizat verificările pentru cinci societăți comerciale. Într-un caz nu au fost constatate nereguli, în alte două cazuri, societățile comerciale au fost sancționate cu avertisment, iar în două situații firmele au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 9.000 de lei, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare).

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut