Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

BĂRBAT DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN

2 mai 2018

Poliţiştii de imigrări din Caraş-Severin au depistat un cetățean străin, din Serbia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Caraş – Severin în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ CS SOP  au desfășurat, la data de 1 mai a.c, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor a fost depistat, cu şedere ilegală, un cetăţean străin, în vârstă 40 de ani, din Serbia care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric însă, la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Caraş-Severin a emis pe numele străinului, decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească, voluntar, teritoriul României în cel mult 15 zile.

***

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări, continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor. Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul biroului din bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 40, Reşiţa, la numărul de telefon  0255/502316, sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

De asemenea, invităm solicitanţii să utilizeze aplicaţia on-line de depunere a documentelor, la adresa www.portaligi.mai.gov.ro, pentru reducerea timpului de aşteptare la ghişeu şi eficientizarea procesului de preluare a cererilor.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI CARAŞ – SEVERIN

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI BIHOR, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut