Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

AUTOVEHICULE NOI PENTRU POLIŢIŞTII DE IMIGRĂRI

23 octombrie 2020

10 autovehicule Dacia Duster și Logan îmbunătățesc condițiile de muncă pentru polițiștii de imigrări și sporesc mobilitatea în combaterea migrației ilegale și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

Începând de azi, 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului General pentru Imigrări își vor desfășura misiunile cu 10 autovehicule noi, intrate în parcul auto.

Autoturismele marca Dacia Duster și Logan au fost achiziționate, centralizat, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și sunt necesare în desfășurarea misiunilor operative și de suport ale polițiștilor de imigrări.

Cele 10 autovehicule vor fi repartizate structurilor centrale și teritoriale pentru imigrări din județele Timiș, Dolj, Bihor, Prahova, Mehedinți, Sibiu și București. Acestea sunt dotate cu staţii emisie–recepţie, sisteme acustice și vizuale de avertizare.

La repartizarea lotului s-a avut în vedere starea tehnică și vechimea autovehiculelor din dotare, precum și nevoile operative ale structurilor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență.

În prezent, capacitatea de înzestrare a parcului auto al Inspectoratului General pentru Imigrări este de aproximativ 70% fiind efectuate, în permanență, demersuri pentru completarea și înnoirea acestuia.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii polițiștilor de imigrări are ca beneficiar final cetăţenii, prin asigurarea unui serviciu poliţienesc de calitate în prevenirea și combaterea șederii și muncii ilegale a străinilor, cât și a condițiilor de muncă pentru angajații Inspectoratului General pentru Imigrări.

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut