Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ARBORELE PLANTAT CU MÂNA TA, OMULE, ESTE CEL MAI SIGUR INEL DE LOGODNĂ CU VIITORUL!

29 martie 2019

Polițiștii de imigrări din Suceava și persoanele cazate în Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Rădăuți au plantat 1200 de puieţi de brad, molid și paltin în zona Voievodeasa a comunei Sucevița.

Polițiștii de imigrări din Suceava au participat astăzi, 29 martie a.c,  la o activitate voluntară de împădurire din cadrul acţiunii “Arborele plantat cu mâna ta, omule, este cel mai sigur inel de logodnă cu viitorul!”, alături de persoanele cazate în Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Rădăuți.

În cadrul activității, sub atenta supraveghere a specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Marginea au fost plantați 1200 de puieţi de brad, molid și paltin, într-o zonă afectată de alunecări de teren de pe raza comuniei Sucevița.

Pentru persoanele cazate în Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Rădăuți, acțiunea nu este prima de acest gen, aceștia participând și în trecut la mai multe acțiuni voluntare, fiind conștienți de faptul că implicarea în nevoile comunității este un prim pas în procesul de integrare în societate.

De asemenea, și pentru polițiști a reprezentat un gest firesc şi o iniţiativă necesară în cadrul acţiunilor ce se desfăşoară în mod constant de către instituţiile implicate în proiecte care au ca  scop refacerea ecosistemului și protejarea naturii.

CENTRUL REGIONAL DE PROCEDURI ȘI CAZARE A SOLICITANȚILOR  DE AZIL RĂDĂUȚI

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut