Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

APROXIMATIV 200 DE ACTIVITĂȚI SPECIFICE DE CONTROL DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

14 noiembrie 2023

În ultima săptămână, polițiștii de imigrări au desfășurat, la nivel național, aproximativ 200 de activități specifice de control pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor pe teritoriul României. Au fost depistați în situații ilegale 68 de străini, 13 dintre aceștia fiind introduși în centrele de cazare a străinilor luați în custodie publică.

În perioada 7 – 13 noiembrie a.c., poliţiştii de imigrări au organizat, la nivel naţional, 191 de activități specifice de control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe teritoriul României, atât cu efective proprii cât şi în colaborare cu structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistaţi, în situații ilegale, 68 de străini, 24 dintre aceștia fiind preluați de la structuri cu atribuții în domeniu (Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General al Poliției Române etc.).

Dintre străinii depistați în situații ilegale, 13 au fost introduși în centrele de cazare a străinilor luați în custodie publică. Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut