Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

AMENDĂ ÎN VALOARE DE 20.000 DE LEI APLICATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN PRAHOVA

11 noiembrie 2022

O societate comercială din Prahova a fost sancționată astăzi de polițiștii de imigrări cu suma de 20.000 de lei, pentru nereguli constatate la încadrarea în muncă a străinilor în România.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări din Prahova au finalizat  verificările pentru o societate comercială, iar pentru neregulile constatate au luat măsura sancționării contravenționale.

Din verificări a reieșit că reprezentantul societății comerciale a primit la muncă o femeie de 51 de ani și un bărbat de 50 de ani, ambii din Turcia, fără aviz de muncă.

Ca urmare a celor constatate, reprezentantul firmei a fost sancționat contravențional cu suma de 20.000 de lei, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României.  

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ÎN ULTIMELE DOUĂ ZILE, 16 STRĂINI ÎMPOTRIVA CĂRORA AU FOST EMISE DECIZII DE RETURNARE DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CADRUL CENTRELOR DE CAZARE A STRĂINILOR LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD ȘI OTOPENI

Sari la conținut