Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI ȘI MEHEDINȚI

2 martie 2023

La data de 2 martie a.c., polițiștii de imigrări din Mehedinți au preluat de la polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mehedinți un bărbat de 45 de ani, din Vietnam.

Din verificări a reieșit că pe numele persoanei în cauză, polițiștii de imigrări din Tulcea au emis, la începutul lunii februarie a acestui an, o decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în termen de 15 zile, însă nu a fost respectată.

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză a fost introdusă la Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele acestuia va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În aceeași zi, polițiștii de imigrări din București au preluat de la polițiștii din cadrul Secției 21 Poliție o femeie de 33 de ani, din Etiopia, aflată în ședere ilegală.

Întrucât aceasta a solicitat o formă de protecție internațională a fost condusă la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND PRELUNGIREA DREPTULUI DE ŞEDERE PENTRU DESFĂŞURAREA DE ACTIVITĂŢI COMERCIALE

Sari la conținut