Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA ȘEDERII ILEGALE A STRĂINILOR, ÎN JUDEȚUL VRANCEA

26 septembrie 2022

Polițiștii de imigrări din Vrancea au depistat pe raza de competență două tinere din Republica Moldova, care nu au respectat scopul declarat la intrarea pe teritoriul României.

Serviciul pentru Imigrări  al Județului  Vrancea a desfășurat  la data de 25 septembrie a.c. o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza municipiului Focșani, județul Vrancea.

În cadrul activităților specifice desfășurate, politiștii de imigrări au depistat două tinere din Republica Moldova, în vârstă de 18 ani, respectiv 22 de ani, care au intrat legal în România în scop de vizită, însă nu au respectat scopul declarat la intrarea pe teritoriul României.

Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul țării noastre, fiind instituită și măsura interzicerii intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România, cu modificare și completările ulterioare.

,                                                            ,                                                                    I

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei în conformitate cu prevederile actului normativ menționat.

Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări al județului Vrancea, situate în municipiul Focșani, str. Cezar Bolliac, nr. 12, judetul Vrancea, la telefon 0237/207304 și email vn.igi@mai.gov.ro sau vizitând website-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro .

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI VRANCEA

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut