Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA LA TREI SOCIETĂȚI COMERCIALE

7 martie 2023

Trei societăți comerciale au fost verificate ieri de polițiștii de imigrări din Constanța.

Au fost depistați în timp ce desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă trei bărbați din Turcia, aflați în situații ilegale.

La data de 6 martie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au verificat trei societăți comerciale, cu domeniul de activitate construcții civile.

Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost depistați,  în situații ilegale, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 47 de ani, din Turcia, care desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă.

Pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 30 de zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, reprezentanții societăților comerciale a fost au fost invitați la sediul structurii de imigrări în vederea continuării verificărilor.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Sari la conținut