Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ÎNTÂLNIRE DE COORDONARE A PROIECTELOR DE GRANT AFERENTE PROGRAMULUI NAȚIONAL-FONDUL PENTRU AZIL, MIGRAȚIE ȘI INTEGRARE

4 martie 2021

Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, în sistem videoconferință, o întâlnire de coordonare cu reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și ai Direcției Fonduri Externe Nerambursabile, pe aspecte privind implementarea proiectelor finananțate prin Programul Național – FAMI și constatările identificate în perioada de monitorizare a acestora.

Astăzi, 4 martie a.c., Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, în sistem videoconferință, o întâlnire de coordonare cu reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și ai Direcției Fonduri Externe Nerambursabile, pe aspecte aferente derulării Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

În cadrul activității, specialiștii Inspectoratului General pentru Imigrări au prezentat constatările identificate în perioada monitorizării și implementării proiectelor finanțate din scheme de grant, pentru anii 2019-2020, și au făcut recomandări cu privire la importanța cunoașterii procedurilor și aplicarea unitară a metodologiei de lucru în cadrul  proiectelor cu finanțare externă.

Un alt subiect de interes al discuțiilor a fost prezentarea noului proiect al  Programului Național – Fonduri pentru Azil, Migrație și Integrare 2021-2027.

Activitatea a reprezentat un bun prilej de a continua și menține deschis dialogul și colaborarea între instituție și organizațiile non-guvernamentale care implementează proiecte al căror benefiari sunt cetățenii străini.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AI JUDEŢULUI ALBA, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut