Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI CETĂŢENI STRĂINI DEPISTAȚI CU ŞEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

3 octombrie 2022

Polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti , în urma acțiunilor întreprinse ieri, pe linia prevenirii și combaterii șederii și muncii ilegale a străinilor, au depistat trei cetățeni străini care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre.

La data de 02 octombrie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au continuat acțiunile pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, context în care au depistat, trei cetățeni, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, din Sri Lanka, Vietnam și Egipt, care nu mai îndeplineau condițiile șederii pe teritoriul României.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, însă nu au părăsit teritoriul țării noastre la expirarea dreptului de ședere.

Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul țării noastre.

De asemenea, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu avertisment în conformitate cu prevederile O.U.G 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AI JUDEŢULUI ALBA, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut