Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

MĂRȚIȘOARE OFERITE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

1 martie 2018

Mărțișoare, flori și felicitări din partea polițiștilor de imigrări pentru doamnele și domnișoarele care s-au prezentat, astăzi, la ghișeele de relații cu publicul, pentru femeile cazate în centrele de azil, dar și pentru colegele lor.                                                                                                          

Cu prilejul sărbătorii tradiționale a Mărțișorului, la nivel național, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări au oferit, astăzi, 01 martie a.c., mărțișoare, flori și felicitări tuturor doamnelor și domnișoarelor care s-au aflat în punctele de relații cu publicul de la nivelul structurilor de imigrări.

Odată cu simbolurile primăverii oferite, polițiștii de imigrări au adresat acestora și recomandări utile privind importanța reglementării dreptului de ședere în România.

De asemenea, întâmpinate cu flori și mărțișoare au fost și femeile cazate la nivelul Centrelor de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil. Activitatea s-a desfășurat în cadrul unei sesiuni de acomodare culturală susținută de către ofițerii de integrare, care au prezentat simbolistica  obiceiurilor în cultura societății românești.

Surprinse cu flori și bomboane din partea colegilor au fost și cele peste 300 de polițiste din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări.

Vă dorim o primăvară frumoasă!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATE OBȚINUTE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI ÎN ULTIMELE 48 DE ORE

Sari la conținut