Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

CUPA IGI LA PESCUIT – EDIȚIA A II-A

21 mai 2018

În zilele de weekend, polițiștii de imigrări, înarmaţi cu undiţe şi mulinete, au luat cu asalt lacul de pescuit sportiv Măgura 9, din județul Călărași, pentru a-și testa răbdarea și alte abilități de pescar la cea de-a doua ediție a „Cupei IGI la Pescuit”. 
Startul s-a dat vineri, 18 mai a.c., la ora 18:00, fiind înscrise 16 echipe formate din 2-3 membri, profesioniști şi începători.
Polițiștii şi-au aşezat atent undiţele pe malul apei şi au aşteptat mișcarea peştilor. Unii au fost mai norocoşi şi au prins câţiva pești care au cântărit greu, alţii s-au bucurat pentru fiecare peştişor prins.
Concursul s-a derulat promovând conceptul de pescuit sportiv „Prinde și eliberează!”. Competiția de pescuit staționar a presupus 3 cântăriri pe zi, capturile prinse fiind ulterior  eliberate. Echipa câștigătoare a fost stabilită în funcție de greutatea totală a celor mai mari cinci pești înscriși în competiție. 
Participanții au fost împărțiți pe două sectoare A și B, fiind acordate premii pe fiecare sector în parte și, ulterior, în urma clasamentului general.

Astfel, la sectorul A, locul I a fost adjudecat de echipa Direcției Migrație, locul II de echipa Centrului Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil Galați, iar locul III de echipa Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Autorizații și Permise de Ședere în Scop de Muncă.

La sectorul B, pe locul I s-a clasat echipa Serviciului pentru Imigrări al județului Prahova, locul II echipa Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări și Combaterea Șederii și Muncii Ilegale a Străinilor, iar pe locul III echipa Aparatului Central.

La clasamentul general, pe locul I s-a aflat echipa Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Rădăuți cu o captură de 41.01 de  kg, pe locul II echipa Serviciului pentru Imigrări a județului Ilfov cu 39.38 de kg de pește, iar pe locul III echipa Serviciului Control care au adunat în minciog 32.85 de kg.

Premiul pentru cea mai mare captură a fost adjudecat de echipa Serviciului pentru Imigrări al județului Galați care a “agățat” în undiță un crap de 10.92 kg.

Alături de premianți toate celelalte echipe au avut rezultate, la finalul competiției întrega captură ridicându-se la câteva sute de kg de pește prins. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul IPA – Regiunea 7 București, SNPPC, CNP și asociații sportive de pescuit.

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATE OBȚINUTE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI ÎN ULTIMELE 48 DE ORE

Sari la conținut