Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

A 32-A REUNIUNE A CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL BESA

18 iunie 2019

Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, în calitate de membru cu drepturi depline în Consiliu de Administraţie al BESA, participă la cea de-a 32 reuniune de lucru a Consiliului. Activitatea coincide cu începerea mandatului de lucru pentru noul director executiv BESA, doamna Nina Gregori.

Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări și directorul Direcției Azil și Integrare, comisar-șef de poliție Eleodor Pîrvu sunt prezenți la cea de-a 32-a reuniune a Consiliului de Administrație al Biroului European de Sprijin pentru Azil (BESA).

Activitatea este organizată, în perioada 17-18 iunie a.c., la Valletta, în Malta, și va fi prima întâlnire a Consiliului cu noul director executiv, doamna Nina Gregori. 

Pe agenda de lucru sunt înscrise teme referitoare la situația azilului în UE+, prioritățile agenției în anul 2019, precum și punerea în aplicare a planului de acțiune al guvernării BESA.

De asemenea, în cadrul întâlnirii va fi prezentat raportul consolidat cu privire la activitatea agenției în anului 2018, ghidurile reactualizate privind informațiile din țara de origine despre Irak și Afganistan și noul ghid BESA privind procedura de azil.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACTIVITĂȚILE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI ÎN SEZONUL ESTIVAL

Sari la conținut