Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

FEMEIE DIN CANADA, DEPISTATĂ FĂRĂ FORME LEGALE ÎN BRĂILA

15 noiembrie 2021

Polițiștii de imigrări din Brăila în cooperare cu polițiștii din cadrul IPJ Brăila au depistat, cu ședere ilegală, o femeie din Canada. Pe numele acesteia a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească România în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancționată contravențional cu avertisment.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila au desfăşurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune în cooperare cu polițiștii din cadrul IPJ Brăila, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală o femeie în vârstă de 62 de ani, din Canada, care a intrat legal în Romania, însă la expirarea dreptului de şedere, conferit de pașaportul biometric, nu a părăsit teritoriul țării noastre și nici nu a întreprins demersuri legale de reglementare a șederii.

Urmare a celor constatate, pe numele acesteia a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească România în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancționată contravențional cu avertisment scris, în conformitate cu prevederile O.U.G 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI BRĂILA

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AI JUDEŢULUI ALBA, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut