Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

20 mai 2024

Prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România rămân în continuare acțiunile prioritare ale polițiștilor de imigrări din Iași. Trei societăți comerciale au fost verificate și aproximativ 20 de străini au fost legitimați în cadrul unei acțiuni.

La data de 17 mai a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Iași, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași, au desfășurat o acțiune, în municipiul Iași, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.

Au fost controlate trei societăți comerciale, dintre care o societate comercială care are ca domeniu de activitate comerț cu amănuntul, iar două desfășoară activități în domeniul construcțiilor.

Ca urmare a activităților desfășurate au fost legitimați 17 cetățeni din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate nu au fost constatate neregulii în ceea ce privește situația juridică a străinilor sau a angajatorilor.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TREI STRĂINI AFLAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

Sari la conținut