Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

POLIȚIȘTI DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV ȘI GIURGIU AU PARTICIPAT LA BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

20 mai 2024

Polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la invitația Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov. În aceeași zi, polițiști de imigrări din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Giurgiu au însoțit, la o astfel de activitate care s-a desfășurat în Județul Giurgiu, solicitanții de azil și beneficiarii unei forme de protecție internațională cazați în centru și care au drept de muncă.

La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la invitația Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov.

Activitatea s-a desfășurat la sediul Casei Armatei din Municipiul Braşov, fiind prezenți peste 80 de reprezentanți ai societăților comerciale.

În aceeași zi, polițiști de imigrări din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Giurgiu au însoțit, la o astfel de activitate care s-a desfășurat în Județul Giurgiu, solicitanții de azil și beneficiarii unei forme de protecție internațională cazați în centru și care au drept de muncă.

La finalul activității, o societate comercială a încheiat contracte individuale de muncă cu trei dintre solicitanții de azil.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TREI STRĂINI AFLAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

Sari la conținut