Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI BĂRBAȚI DIN SRI LANKA ȘI UNUL DIN NEPAL AU FOST DEPISTAȚI ÎN ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

20 februarie 2024

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au depistat, luni, 19 februarie a.c., patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, dintre care trei din Sri Lanka și unul din Nepal, care se aflau în ședere ilegală.  

Pe numele a trei dintre străini au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, iar față de unul dintre aceștia, la ieșirea din țară va fi dispusă măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Cel de-al patrulea a fost introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României. La ieşirea din ţară, pe numele străinului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de un an, în conformitate cu prevederile actului normativ menționat anterior.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBȚINUTE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA ÎN PRIMELE 6 LUNI ALE ACESTUI AN

Sari la conținut