Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INFORMARE PRIVIND VERSIUNEA PRELIMINARĂ A GHIDURILOR SPECIFICE AFERENTE APELURILOR AM22A, RESPECTIV AM31D

23 octombrie 2023

Inspectoratul General pentru Imigrări, având calitatea de Organism Intermediar Azil, Migrație și Integrare, a elaborat versiunea preliminară a următoarelor ghiduri:

  • Ghidul specific aferent apelului AM22A – Integrarea socială și economică a resortisanților țărilor terțe cu ședere legală în RO în Regiunea 1 și Asigurarea accesului la locuințe a resortisanților state terțe, în cadrul Programului Național 2021-2027 Azil, Migrație și Integrare.
  • Ghidul specific aferent apelului AM31D – Monitorizarea misiunilor de returnare forțată, în cadrul Programului Național 2021-2027 Azil, Migrație și Integrare.

Ghidurile specifice sunt aplicabile solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelului de proiecte, precum și beneficiarilor și cobeneficiarilor, după caz, pentru care a fost aprobată finanțarea nerambursabilă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați următoarele link-uri:

https://fed.mai.gov.ro/4615/consultare-publica-ghid-specific-pentru-apelul-am22a-integrarea-sociala-si-economica-regiunea-1-asigurarea-accesului-la-locuinte/

https://fed.mai.gov.ro/4621/consultare-publica-ghid-specific-pentru-apelul-am31d-monitorizarea-misiunilor-de-returnare-fortata/

ULTIMA
ORĂ

17 STRĂINI AU FOST ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

Sari la conținut