Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

TREI SOCIETĂȚI COMERCIALE SANCȚIONATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

4 octombrie 2023

Polițiștii de imigrări din București continuă activitățile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Ieri au fost finalizate verificările în cazul a patru societăți comericiale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei.

La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul a patru societăți comerciale.

Ca urmare a verificărilor efectuate, într-un caz nu s-a impus luarea unor măsuri, iar într-un alt caz, reprezentantul societății a fost sancționat cu avertisment.

În celelalte două situații au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (O societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă pe teritoriul României, fără aviz de angajare sau detașare, un cetățean din Nepal. Cealaltă societate a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă un bărbat din Kenya, care avea dreptul de ședere temporară expirat).

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND VIZA DE LUNGĂ ȘEDERE PENTRU ALTE SCOPURI

Sari la conținut