Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

DOUĂ PERSOANE BĂNUITE DE TRECERE FRAUDULOASĂ A FRONTIEREI DE STAT PRELUATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

1 septembrie 2023

Poliţiştii de imigrări din Bucureşti au preluat ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă, doi bărbați, care au fost transferați din Germania în baza Regulamentului Dublin. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre.

La data de 31 august a.c., polițiștii de imigrări din București au preluat de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă, doi bărbați, care au fost transferați din Germania în baza Regulamentului Dublin.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Afganistan sunt bănuite de infracțiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost introduși în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre. La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

INFORMARE PRIVIND VIZA DE LUNGĂ ȘEDERE PENTRU ALTE SCOPURI

Sari la conținut